top of page
Over Nettovismarkt

Welkom bij Nettovismarkt, dé vismarkt gelegen aan de Visafslag van IJmuiden. Wij zijn gespecialiseerd in het inkopen van dagverse vis uit de Noordzee, rechtstreeks van de mijnzaal van de afslag. Elke ochtend inspecteren wij zorgvuldig de aangevoerde vis rond 06:00 uur en selecteren wij de beste kwaliteit voor onze vishal op de Halkade 62.

Onze vis wordt direct na de veiling en toewijzing naar onze productie/opslagruimte gebracht, waar deze verzorgd en tentoongesteld wordt in onze Nettovismarkt. Onze slogan is dan ook "Dagverse vis tegen netto prijzen!" Daarnaast bieden wij ook gratis en vakkundige diensten aan, zoals het panklaar maken en fileren van de vis naar uw wensen. Naast het inkopen van verse vis, zijn wij trots op onze eigen import van verse zalm. Dit maakt ons tot echte Zalmspecialisten, waar u verse zalm kunt kopen en gratis kunt laten fileren terwijl u wacht! In onze vishal vindt u ook leefbakken met levende Noordzee Krabben, Canadese kreeften, Paling en tarbot - verser kan het niet!

nv-fishing-boat.png

Achter in onze vishal bevindt zich onze eigen productieruimte, waar we de verse vis uit de Noordzee en importvis uit diverse wereldzeeën, oceanen en binnenwateren bewerken tot steaks en visfilets. Daarnaast verwerken we dagelijks onze topkwaliteit Maatjes Haring tot de geliefde zoute haring waar we bekend om staan. Onze medewerkers zijn deskundig opgeleid en hebben jarenlange ervaring in de visbranche. Ze werken met passie om u de beste visproducten te kunnen bieden.

Bij Nettovismarkt hebben we ook een dagelijkse aanvoer van verse Schaal- en Schelpdieren, die kraakvers zijn. Indien u speciale wensen heeft, kunt u deze een dag van tevoren bestellen om er zeker van te zijn dat uw bestelling klaarstaat.

 

Neem contact met ons op via 0255-519713 of stuur een e-mail naar info@nettovismarkt.nl voor meer informatie. Lokale bezorging is mogelijk en bij bestellingen boven de €50 verzorgen wij deze gratis voor u. Ontdek de versheid en kwaliteit van onze visproducten bij Nettovismarkt, uw betrouwbare bron voor heerlijke zeevruchten in IJmuiden.

bottom of page