Over Nettovismarkt

Wie zijn wij?

Nettovismarkt gevestigd direct aan de Visafslag van IJmuiden, wij kopen van maandag t/m vrijdag dagelijks dagverse vis uit de Noordzee in via de mijnzaal van de afslag.

Elke ochtend rond 06:00 uur schouwen wij de aangevoerde vis en selecteren de beste kwaliteit voor onze vishal op de Halkade 62.

Na de veiling en toewijzing van de gekochte vis wordt deze direct in onze productie/opslagruimte afgeleverd, verzorgd en geëtaleerd in onze Nettovismarkt.

Dagverse vis tegen netto prijzen “ is dan ook onze slogan ! Die wij ook gratis en vakkundig voor u panklaar maken of fileren.

Door onze eigen import van verse zalm zijn wij ook echte Zalmspecialisten alwaar u de verse zalm aankoopt en deze gratis vakkundig voor u fileren waar u bij staat !

In onze vishal staan leefbakken waarin wij levende Noordzee Krabben, Canadese kreeften, Paling en tarbot hebben zwemmen; verser kan niet !

Achter in onze vishal hebben wij onze eigen productieruimte waar we de verse aangevoerde Noordzee en import Vis uit diverse wereldzeeën ,oceanen en binnenwateren bewerken tot steaks en visfilets.

Ook bewerken wij dagelijks onze top Maatjes Haring tot de zo geliefde zoute haring.

Onze werknemers zijn vakkundig opgeleid en werken al vele jaren met passie in de visbranche.

Er is 6 dagen per week ook aanvoer van verse Schaal – en Schelpdieren, kraakvers dus !

Voor speciale wensen kunt u een dag van tevoren bestellen om zeker te zijn van uw bestelling.

Bel naar 0255-519713 of mail naar info@nettovismarkt.nl.

Lokale bezorging behoort tot de mogelijkheid , boven de 50,00 wordt dit gratis door ons verzorgd .